Előfizetői tartalom

Így kezeltetik pénzüket a gazdagok

Portfolio
Jelentősen átrendeződött a prémium- és privátbanki ügyfélvagyon az alacsony hozamkörnyezet hatására. Valamelyest nőtt a kockázatvállalási kedv és egyre több ügyfél érdeklődik a portfóliókezelési lehetőségek iránt is. Arról, hogy lépést tudnak-e tartani a privátbanki tanácsadók a növekvő ügyféligényekkel, illetve milyen szolgáltatásbeli minőségi változások várhatóak a privátbanki piacon, Kállay András, az Erste Private Banking igazgatója beszélt a vele készített interjúban.

Portfolio: Mennyire és milyen irányban rendeződött át a prémium- és privátbanki ügyfélvagyon az alacsony hozamkörnyezet hatására? Vannak olyan befektetési termékek, amelyek kifejezetten keresettek most a privátbanki ügyfelek körében? Kállay András: Az alacsony hozamkörnyezet hatására jelentősen megnőtt a befektetni kívánó ügyfelek aránya. Valamelyest nőtt a kockázatvállalási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés