Előfizetői tartalom

Ismerd meg a világ leggazdagabb nőjét!

Portfolio
Liliane Bettencourt 45 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb nője, 94 éves korával pedig a világ egyik legöregebb milliárdosa is. Ahhoz képest, hogy a L'Oréal-nagymama nem sokszor nyilatkozott a médiának, az újságoknak volt bőven miről írniuk: titkos viszony, mentális problémák, családi viszály, tárgyalások, titkos politikai támogatások. Sőt, a milliárdos hölgyet még a piramisjátékos Bernie Madoffnak is sikerült csőbe húznia.

Hogy lett Liliane Bettencourt a világ leggazdagabb nője?1922-ben született Párizsban, annak az Eugéne Schuellernek a gyermekeként, aki megalapította a L'Oréalt, a világ egyik legnagyobb kozmetikai és szépségtermékeket gyártó cégét. Liliane 15 évesen már csatlakozott apja cégéhez gyakornokként. 1957-ben, apja halálakor örökölte meg a L'Oréalt, ezzel pedig ő lett a legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés