Előfizetői tartalom

Ismerj meg 10 érdekes nőt, akik saját erejükből lettek milliárdosok

Portfolio
Mi lehet a közös egy reklámszakemberben, egy művészetkedvelőben, egy programozóban és egy talk show sztárban? Az, hogy mind milliárdosok, a saját erejükből jutottak el a sikerig és nem utolsó sorban: mindannyian nők. A Forbes cikke nyomán összeszedtük, hogy mit kell tudni arról a 10 nőről, akik milliárdokat kerestek kitartásukkal.

A reklámszakember, a művészetrajongó és a logisztikus. 10. Lynda Resnick, 2 milliárd dollárGyermekként a színészetbe is belekóstolt, később pedig kiesett az egyetemről és így kezdett bele 19 évesen saját reklámügynökségébe. Férjével együtt viszi a Wonderful Company elnevezésű céget, amelyhez olyan márkák tartoznak, mint a Pom Wonderful, a Mandarin Halos, a Wonderful...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés