Előfizetői tartalom

Adott egy gyomrost Putyin az EU-nak

Portfolio
Míg az Európai Unió a minap csak 2018. január végéig hosszabbította meg az Oroszország elleni gazdasági szankciókat, addig ma Vlagyimir Putyin orosz elnök az idén év végén lejáró ellenszankciókat rögtön 2018 végéig hosszabbította meg - közölte a Reuters. Az orosz külügyminiszter ezzel párhuzamosan azt is közölte, hogy Oroszország felfüggesztette az Európa Tanácsnak (ET) szánt idei befizetéseit.

Az Európai Unió formálisan most szerdán döntött arról, hogy a rövidesen lejáró gazdasági szankciókat jövő január végéig meghosszabbítja, mert nem lát érdemi előrelépést a minszki megállapodásban rögzített feltételek felé (Oroszország elfoglalta a Krím félszigetet és a kelet-ukrajnai szakadár területeket is támogatja). Az Egyesült Államok együttműködik az EU-val...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés