FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas újításokat tervez a NAV

Portfolio
Varga Mihály nem tudott eljönni a 2017-es Nemzeti Adókonzultációra, szavait Tállai András miniszterhelyettes tolmácsolta az adótanácsadók felé. Ezek szerint az elmúlt hét évben 9%-kal csökkent a teljes adóterhelés Magyarországon és az adópolitika eredményei már most látszódnak az ország versenyképességén, itt a WEF mutató tegnap megjelent értékét emelte ki. A NAV vezetője előadásában összefoglalta a NAV eddigi intézkedéseit és előrevetített néhány, tervezett nagyszabású változtatást is.

"A fejlődés útján: új szemlélet, valós eredmények a NAV-nál. Középpontban a NAV 2.0 és az új ART" című előadását Tállai András azzal kezdte: az elmúlt 1,5 évben szemléletváltás kezdődött a NAV-nál, de még az út elején vagyunk. Szerinte az adóhatóság legalapvetőbb feladata az adóbevételek beszedése, amit az elmúlt évben a NAV ellátott. Tavaly ugyanis a GDP-növekedésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés