Előfizetői tartalom

Az írek felajánlották a Brexit-kiskaput a brit cégeknek

Portfolio
Írország jó lehetőséget tud nyújtani azoknak a brit cégeknek, melyek attól félnek, hogy elveszítik hozzáférésüket az európai közös piachoz a Brexit miatt - mondta az ír pénzügyminiszter alatt működő államminiszter a CNBC-nek. Ezt úgy lehet lefordítani, hogy az ország nyíltan felajánlkozott, hogy kiskaput biztosít a brit vállalkozásoknak.

Ha a brit cégeknek nehézséget okoz a Brexit, akkor mi ezen tudunk segíteni azzal, hogy továbbra is rendelkezzenek európai "útlevéllel" - mondta Michael D'Arcy, a brit pénzügyminisztérium alatt működő önálló államminiszter az Ázsiai Pénzügyi Fórumon a tévé kamerái előtt.Mi piacbarát ország vagyunk, nem vagyunk protekcionisták- folytatta a nyilvános kampányt Írország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés