Előfizetői tartalom

Ebben az ütemben épülnek, szépülnek a sztrádák Magyarországon

Portfolio
Talán sosem kezdett annyi útépítésbe a 2010 óta regnáló kormányzat, mint mostanában - írja a Vezess.hu. A portál most kikérte a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt.-től, valamint a Magyar Közút Zrt.-től a közelmúltban elindult, vagy hamarosan elinduló sztrádaépítések és felújítások listáját a tervezett átadások időpontjaival.

Várható ideiglenes forgalomba helyezés: 2017. IV. negyedévA "majdnem autópálya" kategóriába illőnek tűnik az M30 gyorsforgalmi út Tornyosnémeti és az országhatár közötti szakaszának 2×2 sávos autóúttá építése, ahogy a NIF fogalmazott, a "3-sz főút korrekciója". A részben Tornyosnémeti közigazgatási területén mindössze 1,7 kilométer hosszú úton "1 db külön szintű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés