Előfizetői tartalom

Egészen durva dolgok jöhetnének egy hard-Brexit után

Portfolio
Az Európai Tanács múlt heti ülése után megújult lehetőséget lát az elvi megállapodásra a Brexitről az EU főtárgyalója, aki interjút adott néhány európai lap, köztük a BruxInfo tudósítójának. Michel Barnier több évig tartó tárgyalási folyamatra számít az EU és az Egyesült Királyság közötti jövőbeni viszonyról, és példákkal támasztja alá az interjúban, hogy milyen súlyos következményei lennének annak, ha a felek megállapodás nélkül állnának fel a tárgyalóasztaltól.

Az Európai Tanács múlt heti ülése után derűlátóbban ítéli meg a megegyezés esélyeit a brit kilépésről az Európai Unió főtárgyalója, aki szerint most "megnyílt egy ablak" a viszonylag gyors alku előtt. Michel Barnier azt mondta, hogy az uniós delegáció a megállapodáson dolgozik, de minden eshetőségre, így a tárgyalások kudarcára is igyekszik felkészülni. "Természetes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés