Előfizetői tartalom

Életekben mérhető a magyar egészségügy pénzhiánya

Magyarország képtelen javítani relatív helyzetén a társadalom egészségi állapotát illetően. A magyar népesség egészségi állapota pedig lényegesen rosszabb, mint ami a gazdaság fejlettsége alapján elvárható lenne - állapította meg legutóbbi tanulmányában Orosz Éva és Kollányi Zsófia, az ELTE kutatói. Anyagukban azt is bemutatták, hogy Magyarországon kiugróan magasabb a halálozás azokban a halálokokban, amelyekre jelentős hatást gyakorol az egészségügyi rendszer működése.

Portfolio Private Health Forum 2017 Orosz Éva előadást tart október 10-én, a Portfolio Private Health Forum 2017 című rendezvényünkön. Információ és jelentkezés Sokat beszélünk róla és sokak számára nyilvánvaló, hogy Magyarország társadalmának egészségi állapota - az elmúlt évek javulása ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés