2017-re eldőlt, egy mostani 40 évest már nem a magyar állami egészségügy fog meggyógyítani. Nem (csak) azért, mert az állam egyre kevésbé és egyre egyenetlenebb színvonalon látja el feladatát az egészségügyben, hanem mert olyan mértékű az innováció, amelyet a közgyógyászat nem tud és talán nem is akar kezelni.

A következő 20 évben a fő kérdés nem az, hogy rendes szobát, kedves nővért kapunk-e ellátásunk során, hanem az, hogy hol, mekkora eséllyel gyógyulunk meg, s hol férünk hozzá azokhoz a valóban innovatív szolgáltatásokhoz, amelyek képesek megmenteni az életünket. A jövő itt van, akár modern diagnosztikáról, akár személyre szabott gyógyszerekről, akár új típusú kezelésekről beszélünk.

Eközben a magyar magánegészségügy folyamatosan fejlődik. Nagy részét még most is félpiaci, féllegális megoldások uralják, de növekednek a professzionális szolgáltatók, valós árbevétellel és növekvő profitrátával. A felhasználói oldalról a társadalom egyre nagyobb része költ egyre többet az egészségére, eljutottunk oda, hogy üzletről beszélhetünk. Egy nemzetközi szinten is egyre növekvő és rendkívül innovatív üzletről.

A Portfolio Private Health Forumot azért szervezzük, mert itt az ideje. Elemzőink úgy gondolják, hogy a következő 5 évben erőteljesen fel fog gyorsulni az iparág magyarországi fejlődése. Pénzről, piacról, profitról, finanszírozásról, innovációról fogunk beszélgetni a magánegészségügy vezető szereplőivel egy unikális konferencián.

Az október 10-i Portfolio Private Health Forum 2017 rendezvényünkről részletes információk (programról, előadókról , résztvevőkről, helyszínről, részvételi díjról) itt találhatók.

Hogyan fog gyógyulni a magyar?


A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.