Előfizetői tartalom

Erősen kezdte az évet az eurózónás feldolgozóipar

Portfolio
Nagy lendülettel kezdte az évet az eurózónás feldolgozóipar, legalábbis erre utal a Markit feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexek értéke. A német, a francia és a spanyol mutatók többéves csúcsra kapaszkodtak januárban, és bár az olasz, a holland és az ír BMI-k értéke kis mértékben csökkent, még így is jócskán a bővülést jelző tartományban vannak.

Egy héttel ezelőtt az előzetes adatokból már kiderült, hogy a Markit beszerzésimenedzser-indexek alapján több mint öt éve nem látott szinteken tartózkodott januárban a német és a francia feldolgozóipar üzleti aktivitása.Kapcsolódó cikkünk2017.01.24Elsöprő lendülettel kezdte az évet a német feldolgozóiparMa más fontos eurózónás gazdaságokból is érkeztek feldolgozóipari...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés