Előfizetői tartalom

Idén még nem lesz szabadnap a nagypéntek

MTI
Minden országgyűlési frakció támogatta a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára kedd este az M1 aktuális csatorna műsorában. Az első híradás arról szólt, hogy az idén még nem lehet munkaszüneti nap nagypéntek, de aztán kiderült, hogy tévedés történt.

Soltész Miklós elmondta, az "ütemterv" szerint április 14-én szavaznak a törvényjavaslatról, amelyet - most úgy látszik - elfogadnak majd a Parlamentben.Április 14. pontosan nagypéntek napja, így a plusz szabadnapnak valószínűleg csak 2018-tól örülhetünk majd.Soltész szerint az új szabadnappal az európai "középmezőnybe" kerül majd Magyarország, ami azt jelenti, hogy 12 ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés