Előfizetői tartalom

Ingyen ad páncéltörő rakétákat Ukrajnának az Egyesült Államok

MTI
Ingyen kapja az Egyesült Államoktól Ukrajna a Javelin típusú amerikai páncéltörő rakétákat, továbbá egyéb védelmi fegyvereket összesen 350 millió dollár értékben - közölte Petro Porosenko ukrán elnök szerdán az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács (RNBO) ülésén a TSZN ukrán hírtelevízió internetes honlapján közzétett jelentés szerint.

A tényt, hogy az Egyesült Államok 350 millió dollár értékben saját költségre készül védelmi fegyvereket szállítani Ukrajnának, néhány nappal ezelőtt megerősítette Mary Jovanovich Kijevben akkreditált amerikai nagykövet is az RBK Ukrajina internetes kiadványnak adott interjújában. Hozzáfűzte ugyanakkor, hogy a fegyverek listáját még az amerikai kongresszusnak jóvá kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés