Előfizetői tartalom

"Káoszügyi minisztert" neveznek ki Londonban: már a legrosszabbra készülnek?

Portfolio
A következő napokban várható kormányátalakítás keretében egy új miniszteri posztot is létrehozhatnak a brit kormányban, külön ember felelhet azért, hogy felkészítse az országot arra, ha nem sikerülne megállapodni a Brexitről az EU-val - értesült a Telegraph. A lap úgy tudja, hogy a nagy átalakítás közepette a négy legfontosabb kormányzati pozíció nem változik.

A Telegraph információi szerint Theresa May brit kormányfő ma kezdi a tárgyalásokat tanácsadóival a kormány átalakításáról, a tervei között pedig szerepel egy olyan miniszteri poszt létrehozása, mely az esetleges Brexit-alku elmaradására készítené fel az országot. Az új miniszter nem kapna külön önálló minisztériumot, hanem a jelenlegi Brexit-ügyi miniszterrel, David...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés