Előfizetői tartalom

Keményen nekiment a német pénzügyminiszternek a volt magyar EU-biztos

Portfolio
Nagyobb német felelősségvállalást sürgetett a gazdasági és monetáris uniót jellemző egyensúlyhiányok kiküszöbölésében egy brüsszeli beszédében Andor László, korábbi magyar bizottsági tag, aki szerint "a gazdaságot jobban értő" és az euróövezet fenntarthatósága mellett elkötelezettebb pénzügyminiszterre van szüksége Németországnak - számolt be az eseményről a Bruxinfo.

Az eddiginél több empátiát és aktívabb hozzáállást tart szükségesnek Németország részéről a gazdasági és monetáris unió megreformálásához a második Barroso-bizottság magyar tagja, aki az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) keddi brüsszeli rendezvényén fejtette ki nézeteit a szociális politika jövőjéről és helyéről az európai integrációban. Beszédéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés