Előfizetői tartalom

Közös cikkben üzent Merkel és Obama a Trump-győzelem miatt

MTI
Nem lehet visszatérni a globalizáció előtti világhoz - hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár és Barack Obama amerikai elnök a Wirtschaftswoche című német gazdasági hetilap pénteki számában megjelenő közös vendégkommentárban, amelyből szerdán tettek közzé részleteket, abból az alkalomból, hogy az amerikai elnök szerda este háromnapos látogatást kezd Berlinben.

A német kancellár és a távozó amerikai elnök közös írása szerint a németeknek és az amerikaiaknak meg kell ragadniuk a lehetőséget arra, hogy a közös értékek és eszmék alapján formálják, alakítsák a globalizáció folyamatát. A német és az amerikai politikai vezetőknek a polgárok és a vállalatok érdekében tovább kell fejleszteniük a két ország együttműködését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés