Előfizetői tartalom

Közös hadgyakorlatba kezd Oroszország és Kína

Portfolio
Alig, hogy vége lett Moszkva és Peking idei első közös haditengerészeti gyakorlatának a Balti-tengernél található Kalinyingrád orosz exklávénál, a héten már be is jelentették a következőt, amelyre a csendes-óceáni térségben fekvő Vlagyivosztoknál kerül majd sor szeptember 18. és 26. között - írja a Magyar Idők szombati számában.

Erről a két ország haditengerészetének képviselői a helyszínen állapodtak meg szerdán, hangoztatva a Litvánia és Lengyelország közé ékelt orosz területen tartott közös gyakorlat sikereit. A tájékoztatás szerint a Vlagyivosztoknál megrendezendő gyakorlat első szakaszában part menti műveleteket hajtanak végre, a második szakaszban pedig a Japán-tengeren és az Ohotszki-tenger...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés