Előfizetői tartalom

Látványos fordulat: erre költünk milliárdokat

Portfolio
A magyar gazdaság idei folyamatainak kellemes színfoltja a turizmus és vendéglátás ágazat. Az eddigi adatok ugyanis pozitív fordulatról tanúskodnak: mind a belföldi, mind pedig a külföldi vendégek száma emelkedik és növekednek a szállodai szobákra jutó bevételek is. A biztató adatokban jelentős szerep jut a Széchenyi Pihenőkártyának, amelyet egyre nagyobb érdeklődés övez mind a munkáltatók, mind pedig a munkavállalók részéről. A kártyákra feltöltött összeg és az onnan elköltött milliárdok is látványosan gyarapodnak.

Fellendülőben Trendforduló kezd kibontakozni idén a turizmusban. Az idei első nyolc hónapban 5,6%-kal több vendég szállt meg a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken, mint 2012-ben ugyanezen időszak alatt. Számuk elérte a 6,113 millió főt. Összesen 16,226 millió vendégéjszakát töltöttek Magyarországon, ami 4,7%-kal magasabb a tavalyi azonos időszakban tapasztaltnál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés