Előfizetői tartalom

Már a királycsináló Berlusconiék sem dobnák el az eurót

Portfolio
Azzal, hogy Silvio Berlusconi pártja választási szövetséget kötött az Északi Ligával és egy kisebb olasz párttal, nagy esélyesévé vált a márciusi olasz választásoknak, "királycsináló" is lehet Berlusconi, így kifejezetten érdekes, hogy ebből a helyzetből már az eurózónából való kilépés, illetve az euró használatának felfüggesztése ellen foglalt most állást. Ugyanígy tett a jelenleg legnépszerűbb olasz párt, az Öt Csillag Mozgalom is a minap, azaz a legnagyobb olasz pártok a jelek szerint visszahátráltak korábbi fontos ígéretükből.

Kapcsolódó cikkünk2018.01.09Már nem akarja eldobni az eurót az olasz Öt Csillag MozgalomA Berlusconi Előre Olaszország (Forza Italia) nevű pártja a minap kötött választási szövetséget az Északi Ligával (illetve most már Salvini Ligájának nevezik) és egy kis jobboldali párttal (Fratelli d'Italia) és a Teneo Intelligence keddi elemzése szerint így az együttes népszerűsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés