Előfizetői tartalom

Megerősítést hozott a Fed Bézs Könyv

Portfolio
A Fed fél órája tette közzé a Bézs Könyvét, amelyből az derült ki, hogy az amerikai gazdaság 2013 végén is folytatta menetelését. A jelentés szerint a körzetek többségében nem változtak a kilátások, egyes esetekben viszont az átlagosnál optimistább a jegybank. A befektetők számára ez az hír megerősítésül szolgálhat, hiszen az derült ki, hogy a kilábalás folytatódott és a kilátások alapvetően pozitívak. Még akkor is, ha vannak kérdőjelek, például az ingatlanpiacon -írja a Reuters.

Magyar idő szerint este nyolc órakor publikálták a Fed Bézs Könyvet, amelyből a befektetők számára kedvező hírek rajzolódtak ki. A kikerült anyag szerint az amerikai gazdaság mérsékelt, ugyanakkor egyenletes ütemben növekedett tavaly november-decemberben, az ország bizonyos régióiban ezt meghaladóan várhatóan egyes régiókban a növekedés gyorsulni is fog. A regionális bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés