Előfizetői tartalom

Mi lesz a világgal, ha tényleg megbuktatják Trumpot?

Portfolio
Donald Trump januári beiktatása óta felpezsdült az élet a Fehár Ház körül, májusban viszont még a korábbinál is jobban felpörögtek az események. Az amerikai elnök oroszokhoz fűződő viszonya a napról-napra kiderülő újabb részletek miatt egyre gyanúsabb lett, ezért sokakban felmerült, hogy Trumpot képviselőtársai eltávolíthatják az Egyesült Államok éléről. Bár ehhez további, nagyon durva dolgoknak kellene kiderülniük, az ügy aktualitására való tekintettel a Nordea bank elemzői megnézték, hogy Trump eltávolítása milyen piaci hatásokkal járna.

Túlzás nélkül elmondható, hogy Trump legújabb botrányának múlt heti kirobbanása óta napról-napra egyre kínosabb részletek láttak napvilágot. Röviden összefoglalva: Trump múlt hét kedden menesztette az FBI igazgatóját, James Comey-t, arra hivatkozva, hogy Hillary Clinton tavalyi e-mail botrányának kivizsgálásában helytelenül járt el. Állítólag nem sokkal azután távolította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés