Előfizetői tartalom

Bejelentették, kik nyerték a cégek munkahelyteremtő beruházási támogatását

Portfolio
Ma hirdetett első körben nyerteseket a Nemzetgazdasági Minisztérium azon a magyar költségvetési forrásból finanszírozott pályázaton, amelyet csak a nyáron tettek közzé és munkahelyteremtő beruházásokat támogatnak általa. A 10 milliárdos pályázati keretből a mai eredményhirdetéssel csak 4,25 milliárdos rész fogyott el, ezt a vissza nem térítendő támogatást 262 cég között osztják el. Ez azt jelenti, hogy várhatóan később újabb eredményhirdetési kör is lesz, igaz erre nincs utalás a tárca közleményében.

A pályázat főbb számai eddigAmint egy július végi cikkünkben részletesen megírtuk: szinte a semmiből jött a 10 milliárd forintos keretű program, amellyel a kormány az állami költségvetésből a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásait támogatja új munkahelyenként 1,5 millió forinttal, amelyhez kiegészítő támogatási lehetőségek is kapcsolódnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés