Előfizetői tartalom

Újra emeli a béreket a Lidl

Portfolio
2017 márciusától 8 százalékkal nőnek a Lidl bolti és raktári dolgozóinak bérei - ez derül ki abból a levélből az Index beszámolója szerint, amit nemrég a Lidl munkavállalói kaptak a cég vezetésétől. A Lidlnél 2016-ban is emelték a béreket, így 2016 januárja óta összesen már 30 százalékos béremelést kaptak a cég bolti és raktári dolgozói.

A béremelés híre azért is érdekes, mert nemrég az élelmiszerbotrányra hivatkozva újabb, a külföldi tulajdonú élelmiszerláncok szívatására kitalált javaslatcsomagot nyújtott be a kormánynak Lázár János és Varga Mihály. A kormány tervezett lépései az olyan diszkontláncoknak fájhatnak majd a legjobban, mint az Aldi, a Lidl vagy a Penny Market , de rosszul érinthetik mások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés