Előfizetői tartalom

Orbán: mindenki nyugodtan vallja be, amije van

Portfolio
A vállalkozóknak igazuk van abban, hogy a kifizetett bért túl nagy adó terheli, de ezért ajánlanak nekik egy 6 éves járulékcsökkentést a tárgyalásokon, amelyhez a nemzetgazdasági miniszter "kapott mozgásteret" - mondta el a Kossuth Rádió 180 perc műsorának adott interjúban Orbán Viktor. A gazdasági témákra fókuszáló interjúban a kormányfő világossá tette, hogy nem tervezik az iparűzési adó rendszerének megváltoztatását, a 9%-ra csökkenő társasági nyereségadó mellett pedig Orbán szerint mindenki nyugodtan bevallhatja, amije van.

Az interjú MTI által közölt összefoglalójának főbb gondolatai:Azért emelkedhet nagy mértékben a minimálbér és csökkenhet a társasági adó, mert az ország gazdasági alapjai rendben vannak, a pénzügyi rendszer stabil Most egy hatéves gazdasági tervről tárgyal Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a munkaadókkal és a munkavállalókkal és elismerte: a kormány által javasolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés