Előfizetői tartalom

Orbán: a foci vb-n kívül mindenre képesek vagyunk Budapesten

Portfolio
Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a futball világbajnokságon kívül minden nagy sportesemény és rock koncert lebonyolítására képes lesz Budapest, ha a Puskás Aréna is megvalósul, a mostani vizes vb pedig ennek a bizonyítéka - többek között ezt jelentette ki a ma reggeli Kossuth Rádió interjúban Orbán Viktor. A kormányfő a futball vb-vel kapcsolatban annyit megjegyzett: ahhoz nincs meg a kellő infrastruktúra és "nem is lenne ésszerű ilyen létesítményeket" megépíteni.

A műsorban most is domináltak a menekültválsággal és a Soros Györggyel kapcsolatos témák, de szó volt a minapi izraeli miniszterelnöki látogatáson született megállapodásokról, a V4-együttműködésről és arról is, hogy az erős Magyarország felépítéséről is szólni fog a holnapi Tusnádfürdői beszédében. A három évvel ezelőtti eseményen hangzott el az illiberális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés