Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, Putyin megvédte Észak-Koreát

MTI
Észak-Korea nukleáris programjának problémáját egyedül olyan tárgyalásos úton lehetséges megoldani, amelyhez nem támasztanak előfeltételeket. A nyomásgyakorlás, a fenyegetések, valamint a háborús és sértő szólamok sehová sem vezetnek - fogalmazta meg véleményét Vlagyimir Putyin orosz elnök egy cikkben, amelynek részleteit péntekre virradóra a BRICS-tagországok hírügynökségei tettek közzé az országcsoport szeptember 3. és 5. közötti csúcstalálkozója előtt.

A "BRICS - a stratégia partnerség új láthatárai felé" című cikkben az orosz államfő leszögezte: téves és kilátástalan dolog arra számítani, hogy csak nyomásgyakorlással állítható le Phenjan rakéta- és nukleáris programja. Putyin szerint a Koreai-félszigeten az utóbbi időben kiéleződött helyzet "egy nagyszabású konfliktus határán egyensúlyoz". Emlékeztetett, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés