Előfizetői tartalom

Válaszcsapással fenyegetik az oroszok Amerikát

MTI
Oroszország válaszlépésekre készül az Egyesült Államok ellen az újabb amerikai büntetőintézkedések után, de Moszkva egyúttal bízik abban, hogy Washington be fogja látni a "szankciós spirál" folytatásának értelmetlenségét - közölte Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes a moszkvai diplomáciai tárca honlapján közzétett nyilatkozatában.

Rjabkov arra reagált, hogy az amerikai pénzügyminisztérium kedden az orosz Gefeszt-M elnevezésű vállalat és négy magánszemély ellen vezetett be újabb szankciókat, Észak-Koreával fenntartott kapcsolataik miatt. A diplomata szerint Moszkva megkezdte a megtorló intézkedések kidolgozását, "amelyek elkerülhetetlenek ebben a helyzetben". Rjabkov kifogásolta, hogy "a kétoldalú kapcsolatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés