Előfizetői tartalom

Varga beszólt: Nézzetek a táblára!

Portfolio
Akadályba ütközött a magyar "Orbanomics" az első negyedéves visszaeséssel címmel közölt cikket csütörtökön a Financial Times, amelyben Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert is megszólaltatták. A tárcavezető lényegében a magyar gazdaságpolitika bírálóinak szólt vissza a cikkben, és a magyar focivilágban használt Nézzetek a táblára! mondással élve kitartott a magyar gazdaság eredményessége és a kormány idei 2,5 százalékos éves GDP-növekedési előrejelzése mellett.

Az "Orbanomics", vagyis Orbán Viktor miniszterelnök unortodox és sokak által kritizált intézkedései az elmúlt két évben úgy tűnt, hogy működnek: teljesítményével a magyar gazdaság élen járt az európai országok között, még akkor is, ha módszereit az EU és az IMF is vitatta - kezdi budapesti beszámolóját az FT tudósítója. Az idei első negyedéves GDP-adatok ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés