Előfizetői tartalom

Vízum kellhet Nagy-Britanniába utazáskor

MTI
Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője szerint a Brexit Nagy-Britannia teljes kivonulását jelenti az Európai Unióból. Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke pénteken Londonban viszont annak a véleményének adott hangot, hogy a brit kormányt "teljesen felkészületlenül érte" az EU-tagságról tartott népszavazás eredménye, és "még most sem tudja", hogy miként és mikor indítsa el a kilépési folyamatot.

Weber, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa a BBC televízió HardTalk című - Nagy-Britanniában pénteken sugárzott - interjúműsorában kijelentette: amikor rendszeresen azt hallja Theresa May brit miniszterelnöktől, hogy a Brexit Brexitet jelent, akkor nem érti, hogy más brit politikusok miért kérnek további teljes hozzáférést az EU egységes belső piacához,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés