Előfizetői tartalom

A munka, ami nem látszik, de nélküle "összeomolhat" az iroda

Hétköznapjaink jelentős részét kereskedelmi ingatlanokban töltjük, az irodaházi klíma elromlásáig vagy épp a bevásárlóközpont liftjének meghibásodásáig azonban bele sem gondolunk, hogy szakemberek sora felel ezeknek a létesítményeknek az "észrevétlen" működéséért. Az ingatlankezelés és -üzemeltetés ugyanakkor rendkívül fontos és ingatlanos berkekben sokszor méltatlanul mellőzött üzletág, melynek kihívásairól Szeifert János, a Cushman & Wakefield ingatlan- és vagyongazdálkodási vezetőjét kérdeztük.

Sokszor hallani azt, hogy az FM és a PM, de főleg az FM mintha nem kapna kellő elismerést, figyelmet, megbecsülést az ingatlanszektoron belül. Valóban érzékelhető ez? Szeifert János: Igazából nem kell megvédeni sem a PM-et, sem az FM-et. Mi úgy tevékenykedünk, hogy a lehető legkevésbé legyünk észrevehetők. Ha valami működik, funkcionalitását tekintve betölti, amire hivatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés