Előfizetői tartalom

Csodás volna, ha Oslo lehetne Hajdúszoboszló!

A 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságra való kijutás norvégok elleni selejtezőjén robbant be a szurkolói sláger, miszerint "Lesz még Oslo Hajdúszoboszló", ami alapvetően ugye az Erdély visszacsatolásának kérdéskörét feszegető rigmusra hajaz. De ami most ingatlanpiaci szempontból aktuálisabb, hogy a JLL nemzetközi ingatlan tanácsadó cég a MIPIM-re időzítve elkészítette legpezsgőbb befektetési célpontokat bemutató top30-as listáját. Hajdúszoboszló norvég "testvérvárosa" pedig maga mögé utasította az egész világot. De hányadik Budapest? És miért félnek még mindig Magyarországtól a befektetők? Második nap a MIPIM-en.

A MIPIM idejére minden fejlesztő, tanácsadó, befektető és város komolyan készül friss, érdekes, izgalmas információkkal, közleményekkel. A JLL például a "Investment Intensity Index - Globa Top 30"-as anyaggal, melyből kiderül, hogy mely városokban (régiókban) van jelenleg a legélénkebb befektetési aktivitás. A lényeget eláruljuk már most. Budapest, annak ellenére, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés