Előfizetői tartalom

Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál

Portfolio
Március óta zajlanak az Agora Budapest építési munkálatai az Árpád híd pesti hídfőjénél, az első szakasz 2019-re, a teljes projekt várhatóan 2023-ra készül el. A projekt ingatlanfejlesztője, a HB Reavis az építési munkálatok első szakaszáig egy közparkot hozott létre, ami körülbelül 1 éven keresztül lesz látogatható.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél épül az Agora Budapest, egy öt épületből álló irodakomplexum, amelyhez számos kiskereskedelmi terület is kapcsolódik majd. Az első épületek várhatóan 2019 első felére készülnek el, míg a teljes projekt befejezését 2023-ra tervezik. Az első szakasz befejezéséig egy ideiglenes közparkot alakítanak ki, amit az arra járók szabadon használhatnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés