Előfizetői tartalom

Elszálltak az árak az ingatlanpiacon? - Ugyan, még csak most kezdődik!

Az ingatlanpiac a legtöbbünknek a lakáspiacot és azon belül a különböző lakástípusok eladási árát, bérleti díját jelenti. Nyilván, hiszen közvetve ezek árváltozását érezzük a leginkább a bőrünkön. Persze ha esnek az árak, akkor az a baj, ha nőnek akkor meg nyilván az. Ám balgaság lenne azt gondolni, hogy a gazdasági szereplők által használt irodaházak és logisztikai központok, vagy a fogyasztás szentélyeinek minősülő, legtöbbünk által látogatott bevásárlóközpontok és parkok mindennapi üzemeltetésének kihívásai és problémái ne ugyanúgy érinthetnének minket is, sőt a mi pénztárcánkat is. Mert bármennyire is evidenciának vesszük, hogy kulturált, tiszta, biztonságos, rendezett körülmények között dolgozhatunk, vásárolhatunk, abban több tucat ember folyamatos munkája van benne. Ezeket az embereket viszont egyre nehezebb megtalálni és ahogy szinte minden területen, úgy itt is egyre magasabb bérrel kell honorálni. Az egyik legaktívabb hazai ingatlanbefektető üzemeltetésre szakosodott cégének vezetőjét, a Diófa Ingatlankezelő Kft. ügyvezetőjét Várnai Máriuszt kérdeztük, hogy ők mire számítanak a közeljövőben. Annyit elárulhatunk, hogy árcsökkenésre nem.

A Diófa néhány éve indította el az üzemeltetési üzletágát. Gondolom elsősorban az alapokhoz tartozó házak kezelését végzi a cég. Van esetleg terv növekedni piaci szereplőként? A Diófa Ingatlankezelő Kft. 2014-ben azzal a céllal jött létre, hogy a Diófa Alapkezelő Zrt. által vagyonkezelt ingatlanportfólió kezelési feladatait menedzselje, s minőségi szolgáltatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés