Előfizetői tartalom

Lezárták az év ingatlanpiaci üzletét, újabbak is jöhetnek

Portfolio
A TPG Real Estate - a TPG globális befektetési vállalat ingatlan befektetésekkel foglalkozó ága - lezárta a TriGranit, Közép-Európa egyik legnagyobb integrált ingatlanpiaci platformjának az akvizícióját. A tranzakció részeként a TPG a platformmal együtt a TriGranit iroda és kiskereskedelmi ingatlan portfólióját is megszerezte. A portfólió része a lengyelországi Bonarka Shopping Centre és a B4B, a budapesti Millennium Towers, a szlovákiai Lakeside Park irodaház, illetve további fejlesztési telkek ugyanezen országokban és Horvátországban.

Az akvizíció során a TPG tanácsadója a JLL volt. "A TriGranit felvásárlása az elmúlt évek meghatározó tranzakciója a KKE régióban. Meglátásunk szerint a befektetők komolyan érdeklődnek a portfólió- és az országhatárokon átnyúló tranzakciók iránt, így számíthatunk arra, hogy a következő hónapok során találkozunk még ilyen ügyletekkel" - nyilatkozta Benjamin Perez-Ellischewitz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés