Előfizetői tartalom

Lezárták az év ingatlanpiaci üzletét

Portfolio
A TPG Real Estate, a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalat, a TPG ingatlancsoportja a mai napon bejelentette, hogy lezárult a TriGranit, Közép-Európa egyik legnagyobb magántulajdonban lévő integrált ingatlanplatformjának az akvizíciója. Az akvizíció részeként a TPG a TriGranit elsősorban lengyel irodapiaci és kereskedelmi vagyonelemeit vásárolta meg annak további más kulcsfontosságú közép-európai országbeli vagyonelemeivel együtt.

A TriGranit a TPG Real Estate operatív- és tőketámogatása révén Közép-Európa vezető irodákra és kereskedelmi projektekre fókuszáló ingatlanplatformjává kíván válni. A Budapesten, Varsóban, Krakkóban és Pozsonyban irodával rendelkező vállalat teljes körű ingatlanpiaci tevékenységeket fog folytatni beleértve az akvizíciót, fejlesztést, építkezést, vagyonüzemeltetést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés