Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanok a német befektetők Budapesten

Portfolio
A bécsi székhelyű GalCap Europe vagyonkezelő társaság megvásárolt egy felújított belvárosi irodaházat, a VI. kerületi Merkúr Palotát. A tranzakció a német Institutional Investment Partners nevében történt, amely befektetési társaság német nyugdíjalapokat képvisel. Az eladó egy magánbefektető. A felek egyetértése alapján a vételárat nem hozták nyilvánosságra.

Az épület nemrégiben esett át egy teljes felújításon és nagyjából 8 ezer négyzetméternyi kiadható irodaterülettel rendelkezik. Az épület a magyar internetes start-up, a Prezi európai központja. A földszinten egy étterem működik, a penthouse szinten pedig 8 darab teraszos lakás található.A GalCap Europe-ot 2015-ben alapították, és megalakulása óta Ausztriára és Közép-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés