Előfizetői tartalom

Nem csak a CSOK pörgeti az ingatlanpiacot

2015 egyértelműen a növekedés éve volt a magyarországi ingatlanpiacon, az új életre kelt szektor szinte minden szegmensét általános optimizmus jellemezte. A piac szakértői a 2016-os évre is rendkívül bizakodóan tekintenek, hiszen a növekedés több lábon áll, ráadásul olyan területek is a feléledés jelét mutatják, melyek még mindig nem heverték ki teljesen a válság okozta sokkot. Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezető igazgatója és Borbély Gábor MRICS, a CBRE elemzési vezetője értékelték az évet és ismertették a tanácsadócég 2016-os várakozásait.

Hogyan ítélitek meg a 2015-ös évet a magyarországi ingatlanpiacon? 2014-ben azt vártuk, hogy 2015 egy jó év lesz és ez így is lett. Mind a finanszírozók, mind a befektetők, mind a fejlesztők, mind a bérlők irányából érezzük, hogy a dinamika erős volt ebben az évben, és pozitívak a várakozásaink 2016-ra. A cégek észrevették, hogy Magyarországon alapvetően pozitív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés