Előfizetői tartalom

Szavazz, hogy tetszik Budapest első felhőkarcolója!

Portfolio
A Mol-csoport hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a vállalat leendő székháza a Kopaszi-gátnál épülő 120 méter magas toronyépület lesz. Az eddigi leglátványosabb irodafejlesztés már az első látványtervek nyilvánosságra kerülésekor is nagy vitát váltott ki, ami a mai bejelentéssel tovább fokozódott. Sokan gondolják úgy, hogy a toronyház nem illik bele Budapest látképébe és sok mindent megtennének az építkezés megakadályozásáért.

Kapcsolódó cikkünk2017.10.02A Parlamentnél is magasabb lesz a Mol új felhőkarcolójaJellemzően sok negatív kommentet és véleményt kapnak azok a nagyobb volumenű projektek, ahol az új épületek miatt a környék, vagy akár a városrész látképe átalakul, ez most sincs másképp. Budapest első felhőkarcolójának a megépítése megosztotta a főváros lakosságát, sokakból ellenérzéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés