Előfizetői tartalom

Tíz dolog, ami megszépíti az irodai hétköznapokat

Portfolio
Egy irodai dolgozó az aktív éveinek átlagosan negyedét az irodában tölti, így egyáltalán nem mindegy, hogy az irodai környezet mennyire van összhangban a személyes igényekkel. Egy modern, jól felszerelt irodaházban amellett, hogy kellemesebben érezzük magunkat, a különböző szolgáltatásoknak köszönhetően akár időt is spórolhatunk, de az egészségünk szempontjából sem elhanyagolható, hogy milyen irodabútorok állnak rendelkezésünkre. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek mindenki számára kellemesebbé tehetik az irodában töltött időt. Szerinted melyik a legfontosabb közülük? Szavazz!

#qp_main1081051 .qp_btna:hover input {background:#00355F!important} #qp_all1081051 {max-width:815px; margin:0 auto;}Neked mi a legfontosabb egy irodában?Az iroda elhelyezkedéseKényelmi szolgáltatások biztosításaMegfelelő étkezési lehetőségekModern irodai dizájnKözösségi terekParkok, zöldfelületekKerékpáros közlekedés lehetőségeKényelmes szék, álló munkavégzés lehetőségeFitneszteremIngyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés