A Colonnade Biztosító saját tulajdonú épületéből a Váci úti Balance Loft irodaházba költözik, amelyet nem csak könnyebben közelíthetnek meg munkatársai és ügyfelei, hanem a későbbi bővüléshez is adottak a feltételek. A tranzakció zárásával, két hónappal az épület átadása előtt 75 százalékos irodai kiadottságon áll a BALANCE OFFICE PARK második fázisaként épülő BALANCE LOFT irodaház - szerepel a CBRE közleményében.

A Fairfax csoporthoz tartozó Colonnade a CPI tulajdonában álló frissen felújított A-kategóriás Balance Loft irodaházba költözik, amelyben egy teljes szintet bérelnek majd. A Colonnade vezetősége előzetes belső felmérések alapján úgy döntött, hogy a munkatársak (a vezetőket is beleértve) ún. egylégterű (open office) irodában dolgozhatnak, ahol kialakításra kerülnek különböző funkciójú kollaborációs terek, tárgyalók és fókuszszobák is.

"A zöldterülettel körbevett, campus jellegű Balance Loft irodaház elősegíti a Colonnade növekedési stratégiáját, hiszen a három fázisra tervezett Balance Office Park második lépcsőjének időzítési és méretezési feltételei ideálisak a jövőbeni bővüléshez. Továbbá támogatja a cég imázsát az egyedi loft jellegű irodatérrel. A Váci út igazán megfelelő helyszín egy lendületesen fejlődő cég számára, hiszen Budapest meghatározó üzleti központja, ahol számos cég székhelye található. Jól mutatja ezt, hogy a jelenleg épülő volumen 31 százaléka ezen az alpiacon kumulálódik" - nyilatkozta Varga Judit, MRICS a CBRE iroda bérbeadási vezetője.

Új helyre költözik a biztosításokkal foglalkozó vállalat