Előfizetői tartalom

Az ingatlanosok legújabb trükkjei közül szemezgettünk

Portfolio
A technológiai fejlődés a mindennapokban egyre több területen könnyíti meg életünket. Nincs ez másként az otthonunkkal kapcsolatos szolgáltatások esetében sem, ahol az utóbbi években számos új megoldás látott napvilágot. Jól mutatja ezt, hogy a most épülő lakások jelentős részét okosotthonként hirdetik, de az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatások terén is számos új alkalmazás létezik már, ami egyszerűsíti a lakásvásárlók, a tulajdonosok vagy más ingatlanpiaci szereplők mindennapjait.

Főként az Egyesült Államokban találkozhatunk olyan alkalmazásokkal, amik összekapcsolják és egyszerűsítik az ingatlanvásárlás folyamatának lépéseit valamint biztonságosabbá, átláthatóbbá adott esetben pedig költséghatékonyabbá teszik a vásárlók és az értékesítők életét. A szakértők becslése szerint a "prop-tech" iparág - vagyis az ingatlanpiachoz kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés