Előfizetői tartalom

Eladnád a lakásod? Százezreket érhet a jól eltalált ár

Portfolio
Lakáseladáskor nagy a tét, pár százaléknyi áreltérés is többhavi jövedelmet takaríthat meg, vagy vihet el a családi vagyonból. Éppen ezért vonzó lehet drágán hirdetni annak reményében, hogy majdcsak valaki beleszeret eladó otthonunkba és a magasabb áron is megvásárolja azt, ez azonban fordítva is elsülhet - olvasható a ZILLOWSZTORIK című könyvben.

Legértékesebb vagyontárgyunkSaját lakás eladásánál gyakran hajlamosak a tulajdonosok a piacinál magasabb áron feladni a hirdetést, különösen akkor, ha az évtizedes emlékek miatt érzelmi szálak fűzik a családot az adott ingatlanhoz. Akik azonban jóval a piaci ár felett hirdetik meg lakásukat, kénytelenek hosszabb ideig várni a vevőre, és többször csökkenteniük kell a hirdetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés