Előfizetői tartalom

Elmondjuk, mit nézz meg mindenképpen egy új lakáson!

Portfolio
A mostani lakásépítési hullámban igazán nagy választékkal találkozhatnak azok, akik lakásvásárlásra adják a fejüket. A nagy tapasztalattal rendelkező fejlesztők mellett azonban, sok új beruházó is megjelent, akik a mostani hullámot igyekeznek meglovagolni, de korábban nem építettek még lakást. Egy "zöldfülű fejlesztőtől" történő vásárlásnak azonban számos buktatója lehet, melyeket érdemes sorra venni, mielőtt a vásárlás mellett döntünk. A veszélyek között lehet például, hogy gyengébb minőségben épülhetnek meg a lakások, vagy esetleg a projekt a kivitelező hiány miatt nem tud megvalósulni, miközben a jellemzően kevésbé tőkeerős beruházók jelentős vevői előlegeket kérnek. Mire érdemes figyelni új lakás vásárlásánál, hogy végül ne legyen baj?

Kiválasztottuk a helyszínt, ahol el tudjuk képzelni az életünket, nézegetjük az árakat, és számolgatunk, hogy mi fér bele a költségvetésünkbe. A lakásvásárlás komoly lépés, azt jelenti, hogy megtakarításaink jelentős részét, illetve a hitelfelvétel esetén a jövőbeli megtakarításainkat is a saját lakhatásunkra fordítjuk. Ahogy a legtöbb nagy értékű termék vásárlása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés