Előfizetői tartalom

I., II., III. ... - Szerinted mi a következő?

Portfolio
Folyamatosan növekszik a budapesti lakásállomány, a legtöbb jelenleg is zajló fejlesztés a következő két évben elkészül, a vásárlóknak azonban csak ritkán van lehetősége a kulcsrakész lakások közül választani, hiszen ezeknek a nagy része már az építés alatt vevőre talál. Elsőként a főváros észak-budai és a bel-budai részén néztük meg (I., II., III. és XII. kerület), milyen lakóparkprojektek közül válogathatnak azok, akik lakásvásárláson gondolkoznak.

A Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisa alapján Észak- és Bel-Budán azokban a lakóházakban, ahol 20 ingatlannál többet fejlesztenek, nagyságrendileg 1350 az épülő lakások száma. A teljes állomány körülbelül 7 százalékát teszi ki ez a szám, összesen 22 projekt keretében. Az új lakások 18 százalékánál még nem kezdődtek meg az építkezések, csupán a tervezési folyamatnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés