Előfizetői tartalom

Így fektethetsz ingatlanba saját lakás vásárlása nélkül

Portfolio
A Duna House Cégcsoport tagjaként az Impact Alapkezelő Zrt. által forgalmazott befektetési alap, az MNB engedélye alapján 2018 január elsejétől Duna House Magyar Lakás Ingatlanalap néven vásárolható és értékesíthető. Az új elnevezés mellett a forgalmazók köre is bővült az idei évben, így az alap már az országos hálózattal rendelkező MKB Bank fiókjaiban is megvásárolható.

Az alap a tavalyi évet 7,05 százalékos hozammal zárta, a kezelt vagyon értéke közel 2,15 milliárd forint volt. Az ingatlanalap azon lakossági ügyfelek és a kisbefektetők számára ideális, akik kis összeg, akár pár tízezer forint befektetésével is részesedni szeretnének a lakóingatlanpiac hozamaiból, vagy akár nagyobb összeggel is beszállnának, de ezt szakértőkre bíznák....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés