Előfizetői tartalom

Sutba dobjuk a matekot lakásvásárláskor

Portfolio
Elsősorban a környezet minőségére illetve biztonságára figyelünk lakásvásárláskor, míg a lakás későbbi eladhatóságát jóval kevésbé vesszük figyelembe, annak ellenére, hogy a háztartások vagyonának jelentős részét teszi ki az ingatlan. A bérlők a vevőkkel szemben már inkább az alacsony rezsire és a jó közlekedési lehetőségre figyelnek, így aki kiadási céllal vásárol ingatlant ezt is számításba kell vennie. Az emberek minőségibb környezet iránti igénye az árakban is megmutatkozik, a fővárosi példa azt mutatja, hogy a jobbnak ítélt környéken az árak is sokkal magasabbak.

Mi alapján választunk lakást?Mivel keveset költözünk, ezért igyekszünk jól meggondolni, hogy milyen paraméterekkel rendelkező ingatlanra adjuk ki a pénzünket. Érdekes kérdés, hogy egy átlag vásárlónak a különböző szempontok közül, mint a lakás környéke, a közlekedés, a biztonság, a rezsi, vagy a lakás későbbi eladhatósága az egyes tényezők mennyire fontosak.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés