Előfizetői tartalom

Széttépik egymást a vásárlók a dél-budai lakásokért - Van még esélyük?

Portfolio
Korábban már megnéztük, hogy a főváros észak-budai részén milyen lehetőségeik vannak az új lakások iránt érdeklődőknek, most szintén Budát vesszük szemügyre, azonban a déli részét. A XI. kerület kiemelkedően teljesít a lakásépítések számát, illetve a már eladott ingatlanok arányát tekintve. A XXII. kerület ugyan jóval kevesebb épülő projekt helyszíne, azonban itt is hasonlóan magas a már megvásárolt lakások aránya.

A dél-budai részen a Budapesti Lakáspiaci Riport adatbázisában szereplő, jelenleg is zajló 19 fejlesztés mintegy 16 százalékát teszi ki a teljes épülő lakásállománynak, ha csak azokat a lakóházakat vesszük figyelembe, amelyekben minimum 20 lakás helyezkedik el. Ennek nagy része nem meglepő módon a XI. kerületben zajló projekteknek köszönhető. 2700 új lakás készül ebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés