Ezt a hétvégét sem úsztuk meg balesetek nélkül az M7-es autópályán. A legfrissebb információk szerint nagy dugó kezd kialakulni Polgárdi és Lepsény között a Balaton irányába egy karambol miatt. És a rendőrség beszámolója szerint három autó ütközött össze a balatonaligai kihajtónál is.


A Waze felhasználói egymás után jelezték az elmúlt percekben, hogy baleset miatt dugó kezd kialakul az M7-es autópályán Polgárdi és Lepsény között a Balaton irányába.

Nem hiszed el! - Dugó van az M7-esen a Balaton irányábaA rendőrség pedig arról számolt be, hogy reggel 8 óra 5 perc körül az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 90. kilométerszelvényben - eddig tisztázatlan körülmények között - három autó ütközött össze. Személyi sérülés nem történt.

Múlt pénteken az autópálya 64-es kilométerszelvényében Székesfehérvárnál a Balaton felé vezető oldalon ütközött össze három jármű, akkor mintegy nyolc kilométeres torlódás alakult ki. Aztán ismét három autó ütközött össze az M7-es autópályán Szabadbattyánnál múlt vasárnap kora délután. A főváros felé csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki és még késő éjszaka is nagyon lassan lehetett csak haladni.