Előfizetői tartalom

Új pénzügyi menedzser erősíti a CTP magyarországi csapatát

Portfolio
2016. június 15-én csatlakozott a CTP-hez Badacsonyi Flóra, aki mostantól a cég pénzügyi és finanszírozási feladatait látja el. A szakember a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy mesterszakon, ezt követően a Morgan Stanley-nél dolgozott elemzőként, majd a Raiffeisen Bank Zrt. projektfinanszírozási csapatának volt munkatársa.

"A magas minőségű üzleti parkok és az ipari ingatlanok piacán figyelemre méltó fejlődés várható, már most egy dinamikusan fejlődő húzóágazat hazánkban. Azért választottam a CTP-t, mert meg vagyok róla győződve, hogy egy erős, Magyarországon és a régióban nagy növekedés előtt álló nemzetközi cég, ahol komoly szakmai kihívások várnak rám"- mondta a szakember....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés