Szeptembertől a Zone Bevásárlópark megújult nevén fut több hazai kiskereskedelmi egység - szerepel a Diófa Alapkezelő Zrt. közleményében.

A Diófa Alapkezelő Zrt. által képviselt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap 2016-ban írt alá ingatlan adásvételi szerződést 10 strip mall típusú kiskereskedelmi központra a Park Center portfólióból, illetve a Zala Parkra. Korábban már írtunk róla, hogy ezzel a tranzakcióval az Alap kiskereskedelmi portfóliója összesen 57 500 négyzetméter bérbeadható területtel bővült.

Az új Zone Bevásárlópark névvel az alábbi városokban találkozhatnak a vásárlók: Ajka, Budakeszi, Dunaújváros, Esztergom, Kazincbarcika, Kiskunhalas, Pécs, Szentes, Székesfehérvár, Szombathely és Zalaegerszeg.

Több ezer új lakás egy helyen a Portfolio Új Lakópark adatbázisában! Válogass Buda, Pest és vidék legjobb új építésű lakóprojektjei között! Nézegess képeket, tudj meg minél többet a projektekről és kérj személyre szabott ajánlatot közvetlenül a fejlesztőktől! Kattints és nézd meg a több mint 50 projektet!